Alianța pentru Unirea Românilor a lansat programul de guvernare și în județul Bistrița-Năsăud

Comunicat de presă

Peste 400 de membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au participat duminică seara, 2 iulie 2023, începând cu ora 19.00, la prezentarea programului de guvernare al AUR. Evenimentul s-a desfășurat în sala de spectacole a Palatului Culturii și a fost onorat cu prezența și discursurile liderilor Alianței pentru Unirea Românilor în frunte cu președintele George-Nicolae Simion. Alături de președintele George Simion au venit : Ioana Ramona Bruynseels, coordonator AUR, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu dar și europarlamentarul Cristian Terheș.

Înainte de prezentarea propriu-zisă a documentului care conține programul de guvernare al AUR, a fost citit manifestul Alianței cu privire la starea națiunii și a cee ace vrra AUR să facă în momentul când va ajunge la guvernare.

Programul de guvernare poate fi citit aici: https://partidulaur.ro/wp-content/uploads/2023/02/Program-AUR_final_cu-numerotare.pdf
La finalul întâlnirii care a durat mai puțin de două ore, liderii AUR au susținut o conferință de presă. Potrivit celor spuse de președintele AUR, deputatul George-Nicolae Simion, obiectivul AUR dar și al AUR Bistrița-Năsăud este câștigarea celor patru rânduri de alegeri din anul 2024: europarlamentare, locale, parlamentare și, evident, a celor prezidențiale.

 

Biroul de presă

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5