Alin Ciubăncan, noul coordonator de voluntari şi lider de tineret al Crucii Roşii Bistriţa-Năsăud

Alin Ciubancan are o experienta de circa 4 ani in activitatea de voluntariat a Crucii Rosii BN, este membru in Comitetul Judetean al CR BN, are studii superioare, urmeza Scoala Postliceala de asistenti medicali, s-a implicat activ in majoritatea actiunilor de voluntariat ale Crucii Rosii, intrand astfel in contact direct cu majoritatea voluntarilor la nivel judetean.

Intreaga activitate de Coordonator de voluntari se va derula in directa subordonare si indrumare a directorului filialei, in baza Legii voluntariatului din Romania, a Statutului si Legii SNCRR, in demersul comun continuu de a atrage, pastra si instrui voluntarii in vederea dezvoltarii lor profesionale, cat si de a contribui la buna derulare a activitatii de voluntariat la nivel judetean raspunzand nevoilor comunitare.

Marius_Alin„Sunt onorat sa indeplinesc aceasta importanta misiune, asigurand-i pe actualii si viitorii mei colegii voluntari de deschidere la colaborare, fiind deschis in a ne implica in proiecte care sa raspunda nevoii oamenilor in comunitate„, a precizat Alin Ciubancan.

„Ii doresc mult succes lui Alin in acest demers si il voi sprijini cat se poate de mult. Aceasta noua experienta il va ajuta pe Alin in dezvoltarea lui profesionala, iar experienta de peste 5 ani ca voluntar la Crucea Rosie in proiecte de nivel local si judetean constituie un punct de plecare in coordonarea efiecienta a activitatii voluntarilor si proiectelor ce si le va propune„ a declarat Marius Moldovan, directorul Crucii Rosii Romane, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5