Crucea Roşie Bistriţa- Năsăud are un nou director

Recent, in urma vacantarii, s-a organizat Concursul pentru ocuparea postului de Director la Crucea Rosie Romana, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.
In urma parcurgerii etapelor de selectie a dosarelor, proba scrisa si prezentarea Planului de management, Comisia de examen compusa din din dl. Ioan Silviu Lefter – in calitate de Director General SNCRR, dl. Dragos Beniamin – in calitate de Vicepresedinte SNCRR, d-na Dr. Andrea Ciuzan in calitate de Presedinte al Filialei Judetene Bistrita-Nasaud a SNCRR, l-a declarat castigator al functiei de Director pe dl. Marius Marcel Moldovan. Ulterior, Marius a fost validat in Crucea Rosie Romana de catre Comitetul Judetean Bistrita-Nasaud, cat si de catre Comitetul de Directie la nivel central.

Marius Moldovan a declarat: ‘Crucea Rosie Romana este cea mai cunoscuta si prestigioasa organizatie umanitara ce va actiona pro-activ in relatia cu grupurile vulnerabile, punand accent pe pregatirea la interventia in situatii de urgenta in limita competentelor si resurselor disponibile, fiind deschisi catre cetateni. Anul acesta implinim 140 de ani de activitate umanitara in Romania. Imi voi derula activitatea in baza Planului de management proiectat pe termen scurt, mediu si lung, dorindu-mi sa contribui la dezvoltarea institutionala a Crucii Rosii Romane, Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud, prin munca in echipa alaturi de membrii Comitetului Judetean, cu atragerea si implicarea voluntarilor, prin contributia partenerilor institutionali cat si a mediului de afaceri. Crucea Rosie Romana, in momentele grele pentru oameni inseamna speranta, asa cum va invit sa fiti alaturi de Crucea Rosie in mod voluntar, pentru ca sa cladim impreuna incredere.
Fac apel public la populatie (adulti si tineri) sa se implicate voluntar in activitatile noastre curente, sa ne sprijiniti proiectele cu directionarea a 2% din impozit pe venit pana la 31 mai, fiemele private a sa aibe in vedere instruirea obligatorie a angajatilor conform Legii prin cursuri de Prim ajutor, sa parcurgeti cursurile de surori de Cruce Rosie care va ajuta sa va integrati social, invitand institutiile publice si firmele private sa sustina actiunile noastre umanitare.’’

Marius Moldovan a activat in ultimii ani ca voluntar si membru in Comiteul Judetean la Crucea Rosie Bistrita-Nasaud, este licentiat in sociologie si psihologie, iar complementar detine competente recunoscute de Ministerul Muncii si Educatiei in: management, comunicare, consiliere de orientare in cariera, formator, securitate si sanatate in munca, evaluator si inspector resurse umane. Marius are o experienta de peste 15 ani in organizatii neguvernamentale (unde a contribuit la antrenarea a doua echipe care au castigat doua etape ale Competitiei Nationale Business Plan pentru tranzitia de la scoala la viata activa a tinerilor elevi prin antreprenoriat), in mediul de afaceri, si in sectorul guvernamental, initiind de-a lungul timpului mai multe proiecte in interes comunitar la nivel local si regional, gestionand proiecte si programe de nivel national in domeniul tineretului (unde a antrenat si sustinut doi tineri care au castigat doua competitii nationale in urma carora au fost Delegati ai Romaniei la ONU), dar si o importanta experienta in echipa de implementare a unor proiecte cu finantare europeana in domeniul resurselor umane.

Ii dorim mult succes lui Marius in demersul de a contribui la dezvoltarea durabila a Filalei Judetene B-N a Crucii Rosii.
Ii multumim d-lui Col. ® Corneliu Diaconu pentru munca depusa in slujba Crucii Rosii la nivel judetean, indeplinind in ultimii 14 functia de Director, iar anterior alti 8 ani fiind activ in functia de VicePresedinte.
Hai in echipa!
Poti sa ne contactezi pentru a activa voluntar sau a te inscrie la cursuri la:
Facebook: https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita
Web: www.crucearosiebistrita.ro
e-mail: [email protected]

Dr. Andrea CIUZAN – Presedinte,
Crucea Rosie Romana,
Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Comentarii

05/03/16 10:46
simona

Felicitări!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5