35 de voluntari inimoşi au salvat vieţi prin asigurarea primului ajutor la peste 10000 de oameni care au realizat recordul mondial de la Năsăud

Ieri, inca o data, Crucea Rosie a contribuit la salvarea de vieti! La Nasaud, peste 10.000 de oameni imbracati in costum popular au participat la Ziua Costumului Popular pentru a stabili un nou record mondial si a intra in Cartea Recordurilor.
Astazi am fost 35 de inimosi colegi voluntari din Crucea Rosie Romana, Filiala BN, care s-au implicat activ si au contribuit in mod relevant la salvarea de vieti prin asigurarea serviciului de prim ajutor la peste 10.000 de persoane imbracate in costum popular la eveniment, impreuna cu d-na dr. Andrea Ciuzan, dl. psih. Marius Modovan si dl. dr. Rares Ciuzan.

 


Voluntarii nostri, echipati cu truse de prim ajutor si alaturi de colegi paramedici- au extras circa 100 de victime din multime, le-au deplasat la cortul de prim ajutor al colegilor pompieri, unde alti colegi voluntari, paramedici si medicii nostri i-au preluat si le-au acordat primul autor de baza, suportul psihologic, sau dupa caz, i-au insotit la ambulanta. Primul ajutor a salvat astazi vieti!
Multumim tutotor colegilor voluntari participanti! A fost probabil cel mai important eveniment in interventii reale si pe care l-am trecut cu bine impreuna, antrenati fiind in salvarea de vieti si parte a celei mai mari organizatii umanitare din lume: Crucea Rosie!
Steagul Crucii Rosii a fluturat astazi la punctul de prim ajutor, fiind un important reper pentru persoanele participante si care au apelat la interventia noastra si a colegilor.
Am avut o buna cooperare in salvarea de vieti din partea colegilor de la ISU – SMURD si SAJ.
Multumim Jandarmeriei pentru protectia acordata si Primariei Nasaud pentru invitatie si buna colaborare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5