Dr. Andrea Ciuzan, al doilea mandat de președinte la Crucea Roșie Bistrița - Năsăud

Filiala Judeteana de Cruce Rosie Bistrita-Nasaud si-a ales un nou Comitet Judetean, iar in functia de Presedinte a fost aleasa doamna Dr. Andrea Ciuzan, care isi va continua activitatea pentru al doilea mandat de Presedinte.
``Sunt onorata sa imi continui activitatea pentru al doilea mandat de Presedinte, pentru una dintre cele mai prestigioase organizatii umanitare din lume, ce activeaza in Romania de peste 140 de ani in baza Conventiilor internationale intre state, considerand ca informarea, educarea și pregatirea populatiei în acordarea primului ajutor salvează vieți oriunde si oricând, indiferent de vârstă sau studii, reduc costurile pentru sistemul medical, daca instituțiile, administrația publica și mediul privat vor investi in pregatirea populatiei pentru acordarea primului ajutor acordat unei victime si astfel Crucea Roșie -in baza legii române si a Ghidului european- își va mări contribuția la salvarea de vieti umane in comunitati până sosește ambulanța.`` a afirmat doamna Dr. Andrea Ciuzan, Presedintele Crucii Rosii Bistrita-N, medic cu o vasta experienta in sistemul medical judetean de urgenta la ambulanta, actual medic de familie in Mun. Bistrita si formator acreditat in pregatirea instructorilor care furnizeaza cursurile de prim ajutor la Crucea Rosie BN.
Filiala Judeteana de Cruce Rosie Bistrita-Nasaud a ales un nou Comitet Judetean cu un mandat de 4 ani, iar activitatea derulata de catre membri Comitetului este una voluntara si onorifică.
Crucea Rosie - Filiala Judeteana Bistrita-Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5