SPRIJINUL DIN SPATELE EROILOR

Nu puteam să ramanem pasivi cu oamenii, cu care cândva, eram cot la cot în salvarea de vieți omenești, lunile ce au trecut de la debutul crizei de coronavirus - împreună cu colegii voluntari -am facilitat transportul a tone de produse- care cu siguranță vin în sprijinul salvatorilor care salveaza vieti în linia întâi.

Gândul că salvatorii au nevoie de ajutor, ne-au facut să activam și să venim în sprijinul colegilor cărora astazi le putem fi doar recunoscatori.

Cu siguranță tot acest demers al nostru ne-a pus într-o zonă de risc, având contact cu alți oameni, posibili infectați, însă strigăle de ajutor pe care "le auzim cu sufletul" ne-au motivat sa avem puterea de a ajuta.

Teama si precauția a existat întotdeauna, iar la cursurile noastre de PRIM AJUTOR mereu începeam cu SIGURANȚA SALVATORULUI, însă s-a mai adăugat acun un nou capitol, SIGURANȚA ALTUI SALVATOR, un capitol pe care l-am abordat si invatat activ "din mers", astfel împreună cu colegii din CRUCEA ROȘIE ROMÂNĂ am distribuit echipamente vitale pentru siguranța celor din linia întâi.
Chiar dacă oamenii frumosi din sistem purtau masca, puteam să simțim mulțumirea lor față de noi.
Mulțumim donatorilor, totul a fost posibil datorită lor! Solidaritatea sociala salveaza vieti, inclusiv a ta!

Paramedic Gherasim Denis
Paramedic Ciubancan Alin
Psiholog&Sociolog Marius Moldovan,
Crucea Rosie Romana - Filiala Bistrita Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5