Crucea Roşie, cu sprijinul Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, a donat 20 de tone de apă plată Spitalului Judeţean de Urgenţă! Companii bistriţene, sindicate, instituţii implicate!

"Momente de solidaritate coordonate de Crucea Roșie Română Bistrița-Năsăud cu sprijinul Îndemânarea Construct, Dimex, CML, Sindicatul “Ardealul”, ACS Fotbal “Gloria” și Camera de Conturi Bistrița-Năsăud. Mulțumim!", transmite managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Gabriel Lazany.

Apa este o resursa indispensabilă vieții, iar Crucea Roșie Română susţine lupta în sprijin la prima linie de urgenţă pentru salvarea de vieţi, ce este realizată de către personalul medical şi cel auxiliar de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, condus de catre dl. ec. Gabriel Lazany, unde am donat un TIR cu 20 de tone de apă plată de la AQUAVIA, cu sprijiinul Fundatiei "PREŢUIEŞTE VIAŢA".Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa are în componenţă 5 spitale pregătite să trateze pacienţi suspecţi sau infectaţi cu noul Coronavirus.

Limitarea crizei sanitare este acum în responsabilitatea fiecărei persoane, iar progresul în tehnologia comunicării ne este util în cazul acestei pandemii.
Suntem precauţi şi recomandăm tuturor să se protejeze prin purtarea măştii, distanţare socială şi să acorde atenţie igienei mâinilor după atingerea suprafeţelor atinse frecvent de alţii.

Această donație a fost posibilă prin grija colegilor de la Crucea Roșie Româna din Bucuresti prin Fundaţia "Preţuieste viaţa" al cărei fondator este doamna Andreea Marin, fiind derulată la nivel judeţean cu sprijinul companiilor ÎNDEMÂNAREA Construct, DIMEX 2000 Company şi CML, complementar cu Sindicatul "Ardealul", ACS Fotbal "Gloria" și personalul Camerei de Conturi Bistrița-Năsăud.

Mulțumim voluntarilor și angajatilor pentru dăruire.
Solidaritatea socială salvează vieți!

Crucea Roșie Română-
Filiala Bistrița-Năsăud

Paramedic Denis Gherasim - Coord. Mun. de Voluntari,
Psiholog Marius Moldovan - Director.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5