Amalia Ţuţuruga, sălăuanca cu 10 pe linie, premiantă la şcoală, strălucitoare pe scenă

Iubitoare a tradiţiilor sălăuane, pe care le promovează pe scenă, urmaşă a Mariei Butaciu, alături de care a avut câteva apariţii inedite la Televiziunea Română, Amalia demonstrează că nu este strălucitoare doar pe scenă ci şi la şcoală, fiind un model pentru generaţia sa.
Şi anul acesta, frumoasa sălăuancă a terminat cursurile cu 10 pe linie, dar şi cu zece premii la diferite concursuri. Absolventă a clasei a VII-a, Amalia are un sprijin deosebit în părinţii ei, dar şi în conducerea şcolii - directorul Ramona Fetti, primarul Gheorghe Onul şi profesoara Ana Filip. „Amalia, esti un copil minunat din toate punctele de vedere si te iubim enorm” este mesajul transmis de mama ei,
Mihaela Tuturuga.
Şi în acest an, Primăria, prin primarul Gheorghe Onul, a acordat elevilor premii de peste 7.000 lei, fiind felicitaţi pentru rezultate deosebite nu mai puţin de 29 de copii care au adus prestigiu şcolii la concursuri şi olimpiade. De asemenea, opt elevi ce au terminat cu 10 pe linie au primit şi ei nu doar coroniţe ci şi câte o sumă consistentă.
Demersului i s-a alăturat şi ASTRA Salva, care a oferit premii în cărţi, dar şi 1000 lei celor mai buni dintre cei buni.
O felicităm pe Amalia şi îi dorim mult succes în continuare şi vacanţă plăcută alături de toţi copiii de la Salva.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5