Amenzi de până la 5.000 de lei pentru nedepunerea on-line a formularului 112

Direcţia Generală a Finanţelor Publice reaminteşte contribuabililor că ,,Declaraţia privind plata contribuţiilor sociale, a impozitului pe venit şi evidenţa angajaţilor asiguraţi” - formular 112 trebuie depusă exclusiv on-line.

Termenul limită prevăzut pentru transmiterea acestui document este data de 25 august. Depunerea cu întârziere sau nedepunerea formularului 112 constituie contravenţie şi se sancţionează cu sume de la 500 la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 la 5.000 lei pentru persoanele juridice.

Pentru a transmite on-line formularul trebuie obţinut certificatul digital pentru semnătura electronică de la unul din cei trei furnizori de certificare: Cert Sign, Digi Sign şi Trans Speed.

Lista se găseşte pe www.mcsi.ro, secţiunea Registrul furnizorilor de servicii de certificare sau pe www.anaf.ro, secţiunea Declaraţii electronice, categoria Informaţii depunere declaraţii.

Comentarii

24/08/11 10:35
un consultant fiscal

cu toate ca legea prevede clar ca declaratia unica se depune exclusiv on line in alte judete din tara se primeste si la ghiseu pentru cei care nu au reusit sa achizitioneze certificatul digital?cu toate ca de 6 luni de zile se tot vorbeste de el.
problema fiscului din Romanai este ca nu este consecvent in respectarea legii pentru ca tot el vine cu tot felul de derogari
Exista posibiitatea depunerii declaratiei unice 112 prin contractarea acestui servciu cu un consultant fiscal
pentru cei interesati putemn oferii amanunte la telefon 0727787598

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5