Amenzi şi lemn confiscat pe Valea Bârgăului

        Poliţiştii bistriţeni împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au identificat marţi, în municipiul Bistriţa, un autocamion, care tracta o semiremorcă încărcată cu 47,81 mc material lemnos, pentru care conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire în care ar fi fost menţionaţi 33,43 mc material lemnos.

Întreprinderea individuală din Bistriţa Bârgăului, care a eliberat avizul de însoţire, a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, având o valoare de 21.514 lei, a fost predată în custodia organelor silvice”, se arată în comunicatul IPJ BN.  

          La aceeaşi dată, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Bistriţa, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Tiha Bârgăului, care transporta material lemnos fără documente de provenienţă. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, în valoare de 800 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Comentarii

10/02/16 12:56
Vosi si inca 15o....

In fiecare zi ar trebui controale si tot nu s-ar potoli.Le ieste intrat in sange furtul de material lemnos,asa s-au imbogatit si s-au facut milionari in euro.Continuati cu controalele.......

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5