Ana Maria Măzăreanu şi Almudena Rodriguez revin la Gloria 2018 BN!

Două jucătoare au decis să revină la Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, după un sezon petrecut la alte formaţii din ţară sau străinătate!
         Astfel, vicecampioana mondială Almudena Rodriguez Rodriguez va evolua din nou pentru echipa de suflet a bistrițenilor. Jucătoarea iberică revine la Gloria după un sezon jucat în Germania la Thüringer HC.

„Sunt foarte fericită ca voi juca din nou la Bistrița, pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Sper să facem cât mai multe meciuri bune și să înregistrăm cât mai multe performanțe. Voi da totul în teren pentru ca echipa să își atingă obiectivele propuse. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu publicul bistrițean”, a transmis Almudena Rodriguez.

Şi Ana Maria Măzăreanu revine acasă  la Gloria, după un sezon la  CS Minaur Baia Mare.

„Mă bucur că am revenit la Bistrița. Este locul pe care îl numesc acasă. Pentru sezonul următor îmi doresc să avem un parcurs cât mai bun în toate competițiile în care echipa va fi angrenată și să ne îndeplinim obiectivele. Sunt nerăbdătoare să ne reunim și abia aștept meciurile de acasă pentru ca îmi este dor de atmosfera pe care suporterii bistrițeni o oferă de fiecare dată”, a declarat Ana Maria Măzăreanu, pentru pagina de facebook a CS Gloria 2018 BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5