Andreea Clapa a câştigat Cupa României la tenis de masă! Tania Plăian şi Andrei Flămând, pe podium

Câmpulung Muscel a găzduit, în acest sfârşit de săptămână, Cupa României la tenis de masă, competiţie rezervată juniorilor I.

La fete, Andreea Clapa de la CSM Bistriţa a câştigat competiţia, aceasta fiind urmată pe podium de AdinaDiaconu – LPS Slatina (2) şi Tania Plăian (LPS Bistriţa) şi Andreea Huduşan (LPS Slatina), locul 3.

Cupa României la juniori a fost cucerită de Cristian Pletea de la LPS Nicolae Rotaru Constanţa, urmat de Cristian Chiriţă – CS Pristavu Câmpulung (locul 2) şi Andrei Flămând Andrei (CSM Bistriţa) şi Florin Spelbuş (CS Pristavu CÂmpulung), locul 3.

Tot la Câmpuling a avut loc şi Campionatul Naţional de Tineret. În proba de dublu băieţi, Andrei Flămând (CSM Bistriţa) şi Florin Spelbuş (CS Pristavu C-lung) au cucerit titlul. La dublu mixt, Andreea Clapa, alături de Manole Alexandru (CS Pristavu C-lung) au obţinut locul 3. La dublu fete, Andreea Clapa şi Tania Plăian Tania au fost pe poziţia a treia a podiumului.

În proba de simplu a Naţionalelor de Tineret, câştigată de Cristina Pletea (Constanţa), Andrei Flămând a obţinut locul III. La fete, Andreea Clapa şi Tania Plăian au împărţit acelaşi loc 3, în proba de simplu, adjudecată de Adina Diaconu (Slatina).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5