Angajatorii germani oferă 25 posturi pentru specialişti în IT

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud a primit o ofertă de muncă pentru 25 de posturi de specialişti în domeniul tehnologiei informaţiei (IT)  în Germania. Posturile sunt oferite prin Agenţia Federală de Muncă – Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn de către o reţea de companii din Aachen, Germania, din domeniul IT, care poartă numele REGINA (www.regina.rwth-aachen.de). REGINA reuneşte mai mult de 100 de companii specializate pe domeniul IT, instituţii de învăţământ şi instituţii de cercetare din vestul Germaniei.

Tinerii specialişti pe domeniul IT sunt invitaţi în perioada 3.11 – 7.11.2014 la întâlnirea cu  angajatorii din Aachen, în cadrul evenimentului intitulat “Noaptea Companiilor”.  Posturilor vacante și profilurile necesare sunt publicate pe site-ul www.karriere.ac .

„Se caută tineri absolvenţi cu licenţă în informatică, inginerie electrică, matematică, fizică, cu foarte  bune cunoştinţe de limba engleză şi cunoştinţe de bază de limba germană; cunoştinţe in Windows/Linus, Oracle, Access, SQL, C/C ++, Java Scipt, HTML, UML, MDA, J2EE, reţele W – Lan, TCP/P, protocoale reţea (TCP/IP, servicii web). Persoanele invitate la selecţie în Germania vor fi alese de către reprezentanţii ZAV. Costurile calătoriei în Germania pentru interviu sunt suportate de către organizatorul evenimentului.

Pentru a aplica, se trimite CV-ul model Europass (cu fotografie) şi scrisoare de intenţie în limba engleză sau germană la adresa de mail [email protected] cu specificaţia nr.de  referinţă 10000-1099782451-S, pentru “Noaptea companiilor”. Oferta este valabilă până în 12 septembrie a.c.”, precizează Otilia Râpan, director executiv al AJOFM BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5