Lăzăroiu: Antonescu e în situaţia clasică de şomaj mascat

Antonescu: Lăzăroiu e un politruc mărunt

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, e un politruc mărunt care a fost răsplătit în mod aberant cu o funcţie importantă şi foarte grea, de care nu se ocupă niciodată, după ce Lăzăroiu a afirmat că liderul PNL e în situaţia clasică de şomaj mascat, scrie Mediafax.

,,Domnul Lăzăroiu e un politruc mărunt care a fost răsplătit în mod aberant cu o funcţie nu numai importantă, dar foarte grea şi de care nu se ocupă niciodată”, a spus Antonescu, răspunzând astfel comentariilor făcute de Lăzăroiu în privinţa sa.

Antonescu a spus că el este plătit din bani publici pentru a-şi exercita mandatul de senator, lucru pe care îl şi face, aprecierea rămânând la latitudinea alegătorilor săi, în timp ce Sebastian Lăzăroiu este plătit din bani publici ca să fie ministrul Muncii, calitate din care emite consideraţii despre liderii opoziţiei.

,,Sorin Oprescu cred că este speranţa domnului Lăzăroiu, pentru că USL nu de candidaţi la prezidenţiale duce lipsă, ca să fie disperată să-l băgăm pe Sorin Oprescu sau pe altcineva. Fără a dori să intru în polemică cu un personaj care pentru mine chiar nu reprezintă nimic, apropo de şomaj, eu sunt plătit din bani publici ca senator al României şi am un mandat de la alegători şi mi-l exercit cum ştiu eu, cum mă pricep, dar mi-l exercit. Cred că alegătorii mei au auzit de mine, ştiu cum îi reprezint, rămâne să aprecieze dacă o fac bine sau nu. Domnul Lăzăroiu e plătit pe bani publici ca să fie ministrul Muncii. Or, de la intrarea în mandat, domnul Lăzăroiu nu ne oferă în această calitate, nici măcar la nivel de informaţii, decât consideraţiile sale despre mine, despre Sorin Oprescu, despre Victor Ponta, Albă ca Zăpada. Cred că are discernământul să se gândească cine este într-un şomaj plătit sau dacă nu cumva face alte lucruri decât cele pentru care e plătit din banii publici”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, într-un interviu pentru ziare.com, că Sorin Oprescu este speranţa PSD pentru prezidenţialele din 2014.

,,Nu ştiu dacă Crin Antonescu ştie, dar i-o spun eu acum”, a adăugat Lăzăroiu.

Întrebat dacă sugerează că PSD ar putea să nu îl sprijine pe Antonescu la prezidenţialele din 2014, Lăzăroiu a răspuns:

,,Oricum Antonescu e prea absent ca să îşi dea seama de asta. Trăieşte în lumea lui confortabilă. Nu vreau să îl deranjez. Deşi în calitate de ministru al Muncii aş putea să îi atrag atenţia că se află într-o situaţie clasică de şomaj mascat. Pe care noi încercăm să îl descurajăm. Mă refer la oameni plătiţi regeşte, dar degeaba pe care nu îi contabilizăm la şomerii înregistraţi. O să îl invit pe Crin Antonescu în unul din programele noastre de reabilitare a dependenţilor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5