Antrenorul emerit Nicolae Zăpârţan şi eleva sa Cristina Cosma, la Mondialele de box

           Sofia este, în perioada 10-25 aprilie, gazda Campionatului Mondial de Box, unde sunt prezenţi peste 600 sportivi , băieţi şi fete, care luptă pentru cucerirea unei medalii. Conform forului mondial al boxului amator - AIBA - participarea sportivilor la această supremă competiţie este cea mai numeroasă din istoria campionatelor mondiale de box amator.

          Romania este reprezentată de o delegaţia de 5 băieţi şi 2 fete , iar, spre bucuria iubitorilor boxului din Bistriţa-Năsăud şi nu numai, una dintre sportive, Cristina Cosma,  este legitimată la CSM Bistriţa, fiind antrenată de antrenorul emerit Nicolae Zăpărţan.

          “Mă bucur că pot să fiu alături de sportiva noastră la cea mai mare competiţie din lume şi să reprezentăm cu cinste judeţul nostru şi România. Este ceva care greu se poate descrie, cred că dacă ar fi să fac o statistică din cele 5 campionate mondiale la care am participat, acesta ar fi cel mai grandios după numărul mare de participanţi şi după miza dublă care este în joc, medalia mult visată la un Campionat Mondial şi calificarea primilor 4 sportivi la Olimpiada Tineretului din luna august 2014.

          Va fi extrem de greu, dar speranţa noastră este că Cristina Cosma va reuşi să se claseze pe un loc cât mai sus şi să obţină calificarea la mult visata Olimpiadă. Mulţumesc pe această cale conducerii clubului CSM – dir. Adrian Moldovan şi contabilului sef Marius Bachner, care au făcut eforturi ca eu să fiu la cel mai grandios Campionat Mondial de Box. Doresc tuturor cititorilor ziarului Răsunetul şi tuturor bistriţenilor, sărbatori fericite alături de cei dragi”, ne-a transmis prin telefon Nicolae Zăpârţan, din infernul de la Sofia. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5