Box feminin. 10 medalii pentru sportivele de la CSM Bistriţa, în Cupa României

Recent s-a încheiat finala Cupei României la box feminin, competiție ce s-a desfășurat la Complexul Lia Manoliu din București. Spre satisfacția iubitorilor boxului, sportivele pregătite de antrenorul emerit, profesor Nicolae Dumitru Zăpârțan, de  Alexandru Burz și Ion Dragomir, au obținut nu mai puțin de 10 medalii dintre care 3 de aur, 4 de argint și 3 de bronz.

Eugenia Anghel, Cristina Cosma și Dana Borzei au cucerit medalia de aur, Dora Mustaţea, Alina Lugigan, Elena Ionescu, Sebastiana Stânciucă au obţinut argintul, iar Iulia Tiniş, Cristina Canuci și Ana-Maria Turc, medaliile de bronz.

Bucureștiul a fost gazda celei mai mari competiții de box feminin din România, competiție ce a desemnat cele mai bune sportive. Iată că după multă muncă, sportivele nostre au reușit să obțină un număr impresionant de medalii, 7 finale și 3 medalii de aur, 4 argint şi 3 de bronz. Redacția ziarului Răsunetul felicită pentru aceste spectaculoase rezultate atât sportivele cât și pe cei care le-au pregătit.

„După cum ați aflat, la București au avut loc finalele Cupei României, unde sportivele de la C.S.M au obținut un număr de 10 medalii. Țin să le mulțumesc sportivelor mele pentru dăruirea și seriozitatea cu care au abordat această competiție. Am avut nu mai puțin de 7 finale, am câștigat 3, am pierdut una cu o decizie de 3-2 discutabilă dar per total sunt mulțumit.

Ne așteaptă la sfârșitul lunii martie cea mai importantă competiție din acest an, sş anume Campionatul European de Box feminin Under 22, unde avem și noi 2 reprezentante, pe Cosma Cristina și Borzei Dana. Le doresc pe această cale mult succes și sperăm să câștige fiecare câte o medalie. Le mulțumesc colaboratorilor mei Alexandru Burz, Ion Dragomir Stelian Lăcătuș pentru sprijinul și dăruirea pe care o aduc în promovarea boxului bistrițean, directorului clubului C.S M. Adrian Moldovan și domnului contabil șef Marius Bachner”, ne-a declarat Nicolae Zăpârțan, cel care conduce destinele boxului bistrițean de pesate 36 de ani. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5