APIA BN: Pot fi depuse cererile pentru motorina cu acciza redusă

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Bistriţa-Năsăud reaminteşte beneficiarilor pentru care a fost emis acordul prealabil pentru finanţare prin rambursare pentru motorina cu acciza redusă că, până la 31 ianuarie 2013 inclusiv, pot fi depuse cererile de sprijin pentru trimestrul IV / 2012.

„Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură. Pentru anul 2012, valoarea accizei decontate este de 1,2686 lei/litru de motorină”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Altfel, în perioada 14 ianuarie - 15 februarie, se derulează a doua sesiune de depunere a cererilor de ajutor pentru Măsura 215 pachetul A - Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor. „Cererea va fi completată online individual, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, iar după tipărire se depune la sediul APIA Centrul Judeţean Bistriţa- Năsăud, din strada Tărpiului 21A, municipiul Bistriţa. Beneficiarii pot completa formularul cererii şi pe format de hârtie lizibil, fără ştersături”, explică reprezentanţii instituţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5