Aproape 33.000 de preşcolari şi elevi bistriţeni vor beneficia de lapte, corn şi măr, din prima zi de şcoală

Contractele pentru fiecare microregiune din Bistriţa-Năsăud din programul de furnizare de produse lactate, panificaţie şi fructe vor fi parafate până la finalul săptămânii, astfel că cei aproximativ 32.800 de preşcolari şi elevi vor primi produsele încă din prima zi a anului şcolar.

Potrivit datelor furnizate de Consiliul Judeţean, în 5 septembrie a fost încheiat contractul subsecvent nr.2 pentru furnizarea produselor de panificaţie cu Societatea Achiziţie şi Dezvoltare SRL Ilfov. Pentru lapte, câştigătoare este compania Dorna Lactate, în timp ce merele vor veni din livezile Pombis SA Bistriţa, contractele urmând să fie semnate vineri, 7 septembrie.

În fiecare zi de luni, marţi şi miercuri, copiilor le va fi distribuit lapte şi corn, iar joi şi vineri vor primi măr şi biscuiţi.

De aceste produse vor beneficia 13.620 copii din zona Bistriţa, 4937 preşcolari şi elevi din zona Beclean, 5670 – zona Sângeorz Băi, 5512 - zona Năsăud şi 3130 din zona Teaca – Lechinţa.

Comentarii

10/09/18 10:47
Nasaudean

Ma... cate un mar ... sau alt fruct de sezon , nu zic ba, dar laptele si cornul... efectiv nu le mananca decat doar tz.i.g.anii sau copii foarte saraci de la sate, in rest toate sunt fotbalite prin curtile de la scoli si gasesti lapte si corn aruncat peste tot ... Mai degraba cred ca este o " masura deghizata " prin care copiii sa poata hrani pisicile si cainii hoinari, lasati telelei peste tot ...
Zau... efectiv sunt bani azvarliti aiurea. Mai bine s-ar introduce aceasta suma in alocatia ptr copii, altfel, cu laptele si cornul o sa-si creasca porcii femeile de serviciu de pe la scoli, cu ceea ce refuza copiii sa le ridice in pauza de "masa " ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5