Două firme bistriţene vor furniza “cornul” pentru preşcolarii şi şcolarii din judeţ

SC Gama SRL Herina şi SC Auto Valmar SRL Bistriţa vor furniza produsele de panificaţie în cadrul programului guvernamental “Laptele şi cornul”. Cele două firme şi-au adjudecat licitaţia deschisă, cu faza finală electzronică, organizată de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, semnarea contractelor urmând să fie făcută după 16 septembrie, termenul final pentru depunerea contestaţiilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CJ BN, Bogdan Rusu, SC Gama SRL Herina va distribui produse de panificaţie pentru zonele Beclean, Năsăud şi Teaca-Lechinţa, în timp ce Auto Valmar a câştigat zonele Bistriţa şi Sângeorz-Băi.

Consiliul Judeţean a parafat de ceva vreme contractele de furnizare de produse lactate pentru copiii preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore şi elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat,pentru anul şcolar 2011-2012. Furnizarea de lapte UHT (sau iaurt în proporţie de maximum 33% din cantitatea totală) a revenit SC Dorna SA Vatra Dornei, pentru patru zone din judeţ, şi SC Albalact SA Alba Iulia, pentru o singură zonă din Bistriţa-Năsăud.

În Bistriţa-Năsăud, de aceste programe guvernamentale vor beneficia 36.698 preşcolari din grădiniţele cu program normal şi elevi din ciclul primar şi gimnazial de stat şi privat. Potrivit anunţului de pe SEAP, pentru lapte sau produse lactate, CJ Bistriţa-Năsăud a estimat un cost de 4,348,890 lei, în timp ce pentru produsele de panificaţie 2,139,930 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]