Cu proiectul „Prietenii PNMR”,

Asociaţia „Eco Rodna” a obţinut finanţarea de 8000 euro

Organizaţia nonguvernamentală care promovează educaţia ecologică şi conservarea biodiversităţii în Parcul Naţional Munţii Rodnei şi zona limitrofă, „Eco Rodna”, a obţinut o finanţare de 8000 euro pentru proiectul „Prietenii PNMR” în cadrul competiţiei organizată în perioada iulie – septembrie 2009 de către Rompetrol.

Pentru aceşti bani s-au „bătut” mai multe asociaţii, din cele 89 de proiecte depuse fiind selectate, pe baza jurizării, un număr de 23 de proiecte, iar în urma evaluării în teren a fezabilităţii acestora, s-au calificat doar 16 spre finanţare, proiectul asociaţiei Eco Rodna „Prietenii Parcului Naţional Munţii Rodnei” fiind unul din cele mai bine cotate.

Proiectul se va desfăşura în perioada septembrie – noiembrie, efectuându-se o amplă acţiune de igienizare a PNMR, în special a versanţilor nordic şi estic: Cascada Cailor, Vârful Pietrosul Mare, Casa Laborator, Izbucul Albastru al Izei, Bila – Lala. Se vor implica elevii şi profesorii voluntari din peste 15 şcoli din Rodna, Şanţ, Maieru, Anieş, Sângeorz-Băi, Năsăud, Salva, Telciu, Borşa şi Moisei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5