Astfalt la Ilva Mică pe DJ 172D. Din 1 august, continuă lucrările pe Valea Ilvelor

            Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că proiectul de modernizare a Lotului 4 de pe DJ 172D, Ilva Mică – Măgura Ilvei, a fost împărţit în două loturi, tocmai pentru a rezolva cea mai stringentă problemă, cea din Ilva Mică.

          „Aveam o problemă majoră – oricum drumul e rău integral  - pe cadastralul comunei Ilva Mică, de la intersecţie DN 17D de la pod până în curba spre ieşirea la Poiana Ilvei. În urma discuţiei cu colegii mei, cu şeful Serviciului de Drumuri, domnul Pop, cu domnul director Popescu, cu managerul de proiect şi constructorul am luat decizia să împărţim în două loturi. Au urgentat lucrările de proiectare pe o distanţă de 3 km, care a fost tratat cu prioritate, a fost emisă autorizaţia de construcţie. Cred că acum se toarnă asfalt”, a explicat preşedintele Moldovan.

          Potrivit acestuia, şi pentru celălalt tronson, de la ieşirea din Ilva Mică spre Măgura Ilvei, a fost depusă documentaţia tehnică şi cel mai probabil lucrările vor începe din 1 august.

          Lucrările sunt adjudecate de Asocierea Mis Grup (lider) cu SC LDP SA şi SC Diluca Project SRL, valoarea contractului fiind de 50,6 milioane lei. Lucrările de modernizare vizează un tronson de 18,8 km, proiectul incluzând trotuare, piste pentru ciclişti, staţie de transport, poduri, podeţe etc.

          În context, preşedintele Radu Moldovan a anunţat că în data de 28 iulie va avea loc recepţia lucrărilor la Lotul 5 din DN 172D – Poarta Transilvaniei, dintre Măgura Ilvei şi Lunca Ilvei, în prezent lucrându-se la marcajele rutiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5