Atmosferă vibrantă la concertul organizat de Primăria Bistrița la 165 de ani de la Mica Unire! Mariana Anghel, invitat special, alături de Ansamblul profesionist "Cununa de pe Someș"

Atmosferă vibrantă la concertul organizat de Primăria Bistrița la 165 de ani de la Mica Unire!, așa a descris primarul Ioan Turc spectacolul organizat în această seară la Palatul Culturii.
Primăria municipiului Bistrița și Centrul Cultural "George Coșbuc" le-au pregătit bistrițenilor un eveniment de ținută, al cărui invitat special a fost îndrăgita interpretă Mariana Anghel, cu un recital ce a ajuns la inimile spectatorilor.
Ansamblul profesionist "Cununa de pe Someș" a venit în fața publicului bistrițean cu suite de dansuri din Bistrița-Năsăud și Bucovina (coregraf Teodor Pușcaș), piese ale orchestrei condusa de Andrei Handrea , iar soliștii ansamblului Raul Turda, Larisa Bozbici, Roberta Rebrișorean, Cristan Moldovan, Ovidiu Rus, Cornelia Bodescu, Florina Bălan, Mari Pintelei au interpretat cântece care să amintească de sărbătoarea românilor.
Sprectacolul a fost întregit de cântecele interpreților din Asociația Folclorică "Zestea Ardealului", coordonati de prof. Eugen Raita, de la Scoala de Arte Bistrita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5