Atragerea micilor antreprenori, prioritate a primarului Tinu Grapini. O făbricuţă pentru articole de îmbrăcăminte, la Rodna

Primarul Valentin Grapini, din Rodna, se preocupă, alături de investițiile în infrastructură și de atragerea investitorilor în zonă, care să asigure un loc de muncă pentru consătenii săi.

“Pentru doamnele din localitatea noastră care caută un loc de muncă în domeniul croitoriei,  am semnat un contract de închiriere pentru spaţiu la Centru de Afaceri, unde firma contractoare are nevoie, în prima fază, de 30 de angajate. Mulţumesc mult antreprenorilor şi le dorim mult success. Doamne ajută”, transmite primarul comunei Rodna.

Este vorba despre o firmă din Corunca, judeţul Mureş, care a închiriat spaţiul pentru fabricarea altor articole de îmbrăcăminte și accesorii, potrivit contractului semnat între cele două părţi, în debutul acestei săptămâni.

         Primarul Tinu Grapini promite că acesta este doar începutul, şi că vor urma şi alţi investitori, asta din dorinţa de a dezvolta zoan economic şi de a oferi posibilitatea de a câştiga un ban, la tine acasă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5