Au fost desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii celor 313 secţii de votare! Vezi lista acestora!

Astăzi, a avut loc  tragerea la sorți computerizată pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora.

Potrivit legislației electorale în vigoare, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare şi locţiitorul acestuia sunt desemnaţi de către Autoritatea Electorală Permanentă, în ședință publică, prin tragere la sorţi computerizată, pe funcţii, dintre persoanele înscrise în Corpul experţilor electorali, cu domiciliul sau reşedinţa în judeţul respectiv, pe baza criteriului apropierii domiciliului sau reşedinţei de sediul secţiei de votare, precum şi pe baza criteriului studiilor absolvite.

Tragerea la sorți computerizată s-a făcut în prezența preşedinţilor birourilor electorale județeneiar rezultatele au fost afişate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, respectiv la sediile birourilor electorale județene şi pe site-urile acestora.

Pentru fiecare zi de activitate electorală, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare/locțiitorii acestora primesc o indemnizație de 190 de lei.

 Iată lista celor care au fost desemnaţi, pentru fiecare din cele 313 secţii de votare din Bistriţa-Năsăud!

http://www.roaep.ro/instruire/wp-content/uploads/2019/05/experti/2019-05-12_120437-PV-afisare-judet-BN.PDF

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5