Augusta Săsărman (consilier municipal): „Centru intermodal de transport” a fost stopat de dl. primar Turc, cu consecința restituirii sumei de 824.481,33 lei

Bună ziua, dragi bistrițeni!
Cred că știți că proiectul „Centru intermodal de transport” a fost stopat de dl. primar Turc, cu consecința #restituirii sumei de 824.481,33 lei, reprezentând finanţarea nerambursabilă acordată până în prezent.

Și cred că știți că în locul lui a propus #mutarea #autogării pe #centura orașului, un loc tare „bine” ales.

Astăzi am primit de la Primărie procesul verbal al ședinței extraordinare din 15.04.2021 - cea cu aprobarea bugetului. Vă redau ce spunea edilul despre acest proiect:
„Vom face o consultare publică și dacă oamenii își doresc, după ce sunt informați, dacă oamenii și-o vor dori – o vom face, o vom susține și noi, ca autoritate locală. Intenția noastră, intenția mea în acest moment este de regândire a proiectului, nu discut despre abandonarea proiectului, discut despre regândirea proiectului. (..) Ne asumăm, fără nici un fel de problemă, inclusiv amânarea realizării acestei investiții, pentru că noi măsurăm de câteva ori și tăiem o dată, nu tăiem, după care începem să facem măsurători.”
Bună ultima glumă, ce-i drept.
Și acum vă #întreb pe voi:
- unde a fost consultarea publică înainte de a tăia acest obiectiv de pe listă și de a restitui banii primiți?
- de câte ori a „măsurat” schema cu mutarea autogării pe centură înainte să iasă public și să susțină această aberație?
- unde este consultarea publică privind mutarea autogării la mama naibii?
- unde-i transparența decizională atât de mult promovată în campanie?
N-aș fi avut nicio problemă dacă deciziile administrației se bazau pe #dorința #bistrițenilor. Dacă dvs. ați fi spus că nu vreți centru intermodal și că vreți să dam banii înapoi, era în regulă. Dacă dvs. ați fi dorit ca autogara să fie mutată pe centură, era în regulă.
Dvs trebuie să decideți cum doriți să arate locul în care trăiți, nu altcineva!
#Glume #AdministrațiaNimănui #Minciuni

sursa: facebook Augusta Săsărman

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5