Autoturismele înmatriculate în străinătate, verificate de polițiști

Pe parcursul a trei zile, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii rutieri vor organiza, la nivel naţional, acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule înmatriculate în alte state, conduse de cetăţeni români, anunţă IGPR, pe site-ul propriu.

Astfel, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică vor desfăşura, în perioada 16 - 18 august a.c., controale în trafic privind modul în care sunt respectate normele rutiere de către persoanele care conduc autovehicule înmatriculate în străinătate.

"Cu această ocazie se vor verifica documentele de deţinere ale autovehiculelor, dacă cel care se află la volanul maşinii posedă permis de conducere auto, existenţa inspecţiei tehnice periodice, poliţa de asigurare, etc. Pentru asigurarea probatoriului în cazul faptelor sancţionate, poliţiştii rutieri vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier, instalate pe autospecialele unităţilor de poliţie rutieră", se mai arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5