Azi, pe micul ecran ! Artistă din Năsăud găteşte în bucătăria unui celebru şef: Sunt bună de măritat ! Vezi cu cine s-ar potrivi !

După apariţia lui Raul Turda, nepotul lui Petre Petruse, în îndrăgita emisiune culinară „Mama mea găteşte mai bine” de la Prima TV, un alt nume din tânăra generaţie de folclor ia cu asalt bucătăria lui Horia Vârlan de la Prima TV. „Am gătit împreună cu mama două preparate delicioase”, ne spune Cristina Livia Scurtu, cea pe care cititorii noştri o cunosc încă de micuţă, când apărea la televiziuni alături de Valeria Peter Predescu.
Acum studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, tânăra artistă merge cu seriozitate pe drumul cântecului popular. De curând a împlinit şi frumoasa vârstă de 20 de ani.
" Eu gătesc singură când sunt la Cluj, sunt bună de măritat" a spus Cristina. " Şi eu sunt singur" a adăugat prezentatorul. "Şi amândoi cântăreţi şi mai bine" a adăugat năsăudeanca. " Toate fetele sunt frumoase ca tine la voi ? să mutăm următorul sezon în Bistriţa Năsăud" a fost concluzia prezentatorului.
Ce a gătit Cristina vedem azi, de la 19.30, pe Prima TV.
Cel de-al cincilea sezon al emisiunii pune pe jar echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat. Difuzată de luni până duminică, de la ora 19.30, emisiunea prezintă echipe formate din mamă și fiică/fiu care vor arăta un mare apetit pentru a câștiga.
Cum s-a descurcat năsăudeanca noastră şi ce mâncăruri tradiţionale a gătit veţi descoperi urmărind emisiunea culinară realizată de îndrăgitul Horia Vîrlan şi prezentată de cântăreţul Valentin Zamfira.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5