Bă, preşedinte ! Bă, senatorule ! Bă, deputatule ! Bă, ministrule !

(pamflet A-POLITIC)

De la început doresc să subliniez faptul că orice asemănare cu persoane, fapte şi acţiuni, nu este pur întâmplătoare, din nefericire pentru România ! Adică, atât persoanele, cât şi faptele, cât mai ales, ACŢIUNILE acestora, sunt cât se poate de reale. Pamfletul mi-a fost inspirat de persoanele, faptele şi acţiunile axiomatice săvârşite în noaptea de 15 spre 16 septembrie, anul curent. Locul faptei ? PARLAMENTUL ROMÂNIEI ! Persoanele implicate ? O domnişoară prezentatoare de modă (top-model, care va să zică !) şi un individ care, zice-se că era secretar al Camerei Deputaţilor. Acţiunea ? FALS ŞI UZ DE FALS ! Fapta – FURT, PE FAŢĂ !

Încă odată, se dovedeşte, fără putinţă de tăgadă că TUPEUL, NERUŞINAREA, MINCIUNA, FURTUL ŞI ÎNŞELĂCIUNEA sunt principalele atuuri ale conducerii actuale a PDL. Am mai spus-o – am fost membru al acestui partid. De fapt al Partidului Democrat. Astăzi nu mai regăsesc printre membrii acestuia, la nivelul judeţului, mai ales, în conducere, decât pupincurişti olteni şi băsescieni. Oamenii de valoare au fost înlăturaţi. Oamenii corecţi, cei care au dorit să lupte, cu adevărat, pentru România şi pentru cetăţenii ei, au fost înlăturaţi. Au rămas şi au fost promovaţi numai linguşitorii oltenişti şi, cam atât. Au rămas găştile de partid, iar conducerea centrală a fost acaparată de un grup mafiot, fără ruşine şi de o ticăloşie înspăimântătoare, găşti conduse, dictatorial, de către ştiţi dumneavoastră cine.

Pamfletul îl creionez astăzi, 23 septembrie, când l-am văzut şi auzit pe Olteanu, înfierând cu mânia proletară a anilor 1950, acţiunea unui partid de opoziţie. Auzi domne ! Ce neruşinare pe acest partid ! PSD a trădat pe pensionari ! Cică pe bani ! Auzi, băi Oltene: să-mi răspunzi, rogu-te la câteva întrebări logice şi raţionale (presupunând că mai ai raţiune şi logică !): CINE I-A PLĂTIT pe psd-işti ? Întreb asta pentru că ACEŞTIA (conform scenariului !) AU PĂRĂSIT SALA (aşa cum v-aţi înţeles la plată !). În termeni juridici, fapta se cheamă DARE ŞI LUARE DE MITĂ ! (electorală, evident, doar ce credeai !) Codul Penal sancţionează ambele fapte, dacă îţi mai aduci aminte că, printre multiplele studii pe care le ai, sunt şi cele juridice ! O altă întrebare pe care ţi-o adresez, atât ţie, cât şi maestrului tău în ale minciunii, manipulării, demagogiei şi dezinformării, recte (sigur că da, de la rect !) Băsescu: atitudinea de condamnare (cu mânia comunistă proprie vouă, deversată peste margini) a atitudinii de trădare a pensionarilor de către deputaţii PSD, DE CE NU S-A REVĂRSTA NICI UN MINUŢEL măcar şi pe HOŢIA ŞI FURTUL PE FAŢĂ, falsul şi uzul de fals manifestate de Roberta lu’ Anastase !

În altă ordine de idei, cu tupeu şi neruşinare, tu şi maestrul tău ticâlos, Băsescu, susţineţi că PSD-ul s-a alăturat vouă şi i-a trădat pe pensionari. Să fie cum ziceţi voi. Se naşte, atunci, o întrebare firească: CINE SUNT, ATUNCI, ADEVĂRAŢII DUŞMANI AI PENSIONARILOR ? NU CUMVA BĂSESCU, BOC, UDREA, BLAGA şi toată gaşca lor, la care, cu necinste şi dezonoare, i te alături şi tu ?

Sunt mai mult decât sigur că membrii simpli ai PDL, atât câţi au mai rămas, NU SUNT DE ACORD CU POLITICA DEZASTRUOASĂ pe care o duce clica voastră conducătoare !

Atunci v-am fi crezut şi am fi fost alături de voi dacă, DE LA ÎNCEPUTUL ADOPTĂRII MĂSURILOR DE AUSTERITATE, Băsescu, Udrea, Roberta Anastase, Olteanu, Botiş, Blaga, fraţii Păunescu, Videanu şi toată gaşca lor, ar fi CEDAT DIN PROPRIA LOR AVERE - 25 la sută, pentru plata salariilor şi pensiilor bugetarilor. Dar când, cu toate aceste măsuri de austeritate, zilnic, de doi ani încoace, apar în mass media, cu dovezi clare, cum VOI ŞI CLIENTELA VOASTRĂ POLITICĂ, VĂ ÎMBOGĂŢIŢI ŞI SE ÎMBOGĂŢEŞTE FĂRĂ RUŞINE, cum de mai aveţi tupeul şi obrăznicia să apăreţi şi să daţi vina pe alţii ?

Nu, Oltene ! Nu PSD-ul îndeamnă la revoltă, la răscoală, la acţiuni ca în decembrie 1989 ! Politica dezastruoasă a lui Băsescu-Boc au determinat destructurarea STATULUI ROMÂN. Să-ţi aduc aminte ce zicea, foarte recent, mentorul tău ? „Să plece medicii în străinătate ! Profesorii nu lucrează decât trei-patru ore pe zi, patru zile pe sâptămână ! Funcţionarii sunt prea mulţi şi incompetenţi ! Militarii, poliţiştii, jandarmii au salarii şi pensii nesimţite !”

Tot de doi ani, singura măsură DE CREŞTERE A ECONOMIEI a fost TĂIEREA - a salariilor, a pensiilor, iar cea de-a doua a fost CREŞTEREA – a impozitelor, a taxelor. Puterea v-a luat minţile, Oltene ! Puterea corupe, iar puterea absolută a lui Băsescu (identică, evident, cu cea a lui Ceauşescu) corupe absolut !

ACŢIUNILE IRESPONSABILE ALE ACTUALEI GUVERNĂRI SUNT CELE CARE ÎNDEAMNĂ LA REVOLTĂ ! Şi să nu te mire, băi Oltene, dar CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ – scriam prin martie-aprilie, anul curent. Ba chiar, la întâlnirea pe care am avut-o, pensionarii militari cu parlamentarii puterii – (n-a venit decât Botiş, tu ai fost în localitate, dar dispreţuindu-ne pe noi, cei care ţi-am asigurat ţie şi altora ca tine să vă căţăraţi astăzi la putere, nu ai catadiscsit să vii), l-am atenţionat pe actualul sinistru al muncii că „Să nu dea Dumnezeu cel Sfânt să vrem noi sânge...” aşa cum scria Coşbuc în anul 1907 ! Să nu uiţi, băi Oltene, tu şi ai tăi, că nu este mult şi oamenii nu vor mai avea ce pierde !

Am dat titlul pamfletului meu, cel pe care îl vedeţi şi citiţi, ca să arăt scârba şi dispreţul nostru, (a celor peste 80% din populaţia ţării care nu-i mai doresc pe actualii guvernanţi), faţă de indivizii de teapa celor nominalizaţi în titlul de mai sus. Lipsa de respect a acestor indivizi faţă de noi, cetăţenii acestei ţări, trebuie tratată ca atare !

Să fie huiduiţi şi scuipaţi – asta merită cei care au ajuns la putere prin MINCIUNĂ !

Adevărata lor lozincă a fost şi este: TRĂIŢI VOI RĂU, CA SĂ PUTEM TRĂI BINE NOI ŞI CLIENTELA NOAŞTRĂ POLITICĂ !

Regret şi acum şi voi regreta toată viaţa mea că, în 2008, l-am votat pe Botiş şi pe Sbârciu ! Mă rog la Dumnezeu să mă ierte că am făcut un astfel de păcat ! Mă consolează gândul că EU NU L-AM VOTAT PE DICTATOR !

Colonel (rt.) DORIN FILIP

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5