Băile Figa, încă un sezon de succes. 10.000 de turişti în fiecare sfârșit de săptămână însorit

Încadrându-se în trendul preconizat, Băile Figa înregistrează și în 2017 un sezon de succes. Cu aproximativ 10.000 de turişti în fiecare sfârșit de săptămână însorit, parcul de distracții acvatice aflat de 3 kilometri de centrul orașului Beclean își consolidează pe an ce trece poziția fruntaşă pe piața serviciilor cu profil balnear disponibile în Transilvania.
Cu zile de sărbătoare în program de-a lungul întregii veri și oferte diversificate, gata să satisfacă toate gusturile și vârstele – de la cei interesați de divertisment, la persoane dornice de cure cu nămol și ape sărate – Parcul Balnear cu aqualand a avut şi în această vară un mare succes turistic cu mii de vizitatori din toate părţile ţării. Suceava, Mureş, Neamț, Maramureș, Sălaj, Cluj sunt județe care au ales Băile Figa pentru petrecerea timpului liber, spre mulțumirea proprietarilor de pensiuni care au de câștigat din investiția cu care au pariat pe succesul parcului balnear.
Ridicată cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, stațiunea întinsă pe 15 hectare a schimbat în doar câțiva ani viața orașului de pe Someș, asaltat de turiști în fiecare vară, din 2010 încoace.
După ce sute de mii de turişti din toate colţurile ţării au petrecut momente de odihnă şi relaxare aici în primii ani de funcţionare ai Parcului Balnear de lângă oraşul Beclean, iată că renumele de care se bucură deja staţiunea Băile Figa aduce, an de an, alte zecii de mii de turişti care vizitează parcul balnear şi oraşul Beclean, bucurându-se de amenajările staţiunii şi petrecând aici clipe de neuitat.
Toţi aceşti oaspeţi ai meleagurilor beclenare confirmă încă o dată reuşita deosebită a transformării Becleanului într-un important centru de atracţie turistică al judeţului şi al întregii Transilvanii, iar afluenţa continuă şi numeroasă de turişti care vin aici din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate sunt o bucurie nemărginită pentru conducerea administraţiei locale, care a depus eforturi deosebite pentru a putea materializa acest proiect care a schimbat total destinul oraşului Beclean, transformând aceste frumoase meleaguri într-o importantă destinaţie turistică a României.
Băile Figa sunt administrate de către Primăria oraşului Beclean, care are noi proiecte de continuare a modernizării şi extinderii parcului balnear în urma succesului extraordinar de care se bucură zona de la inaugurare până acum, cu o amplă reamenajare peisagistică a spaţiilor verzi, proiect ce va fi realizat în colaborare cu Universitatea Agricolă din Cracovia (Polonia), va fi construit încă un tobogan acvatic uriaş, cu o lungime de alunecare de aproape 50 de metri, un Centru Medico – Social pentru Persoanele Vârstnice şi un Centru Spa, care să transforme staţiunea beclenară într-o destinaţie turistică all-season.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5