Banii publici... fară număr, se ştieeeee !!!

Moartea unui copil adoptat a fost un preţ cam mare pentru a observa lacunele unui sistem ce este întreţinut din bani publici. Un asistent maternal a ucis copilul dat spre îngrijire.

Băieţelul a fost mutilat, ars cu tigara, a murit in chinuri groaznice, fapte ce au îngrozit opinia publică. Mass-media a obţinut senzaţionalul, a stors lacrimi în faţa televizoarelor, a investigat, a intervievat, dar a tras un semnal de alarmă... E tragic!!!

Rămâne de văzut ce se va face de-acum înainte...femeia vinovată va intra după gratii şi poate o demisie, două... dar sistemul rămâne la fel de ineficient. Copiii instuţionalizaţi devin infractori încă de mici, iar cei primiţi în sânul unei familii sunt văzuţi ca o sursă de bani din partea Statului.

Aici e marea problemă... Asistenţa Socială parcă a fost inventată doar pentru a da bine în UE şi pe unele rapoarte întocmite „la protocol”. Infracţiuni, prostituţie, cerşetorie, cu asta ajungem în Europa, deşi o fentăm cu rapoartele noastre.

Toate aceste fenomene pot fi oprite „din faşă”. Aici intervine rolul Serviciilor de Asistenţă Socială, dar mai avem mult de învăţat şi mulţi bani publici de tocat...fără număr, fără număr!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5