Bărbat din Bistriţa, căutat pentru agresiune sexuală în Irlanda, depistat de poliţişti!

Un mandat european de arestare a fost pus pus în aplicare de polițiști. Un bistrițean, urmărit internațional, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au depistat ieri, 15 iunie a.c., un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare irlandeze au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru agresiune sexuală, comisă în anul 2018, pe teritoriul Irlandei”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5