Biserica, mereu aproape de noi ! Preasfințitul Benedict Bistrițeanul a binecuvântat pe cei 40 de seniori din Centrul rezidențial Cușma şi a vizitat Cantina socială din Bistriţa

O zi de mare bucurie duhovnicească, marţi, prilejuită de vizita Preasfințitului Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, sub egida căreia funcționează Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud. Preasfinţia Sa a binecuvântat pe cei 40 de vârstnici din Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice “Sfinții Ioachim și Ana” din Cușma, apoi a poposit la Cantina socială Sfânta Filofteia din Bistriţa, unde iau masa zilnic aproape 100 de persoane.
"Preasfințitul Părinte Benedict a adresat cuvinte de mângâiere și îmbărbătare celor 40 de vârstnici ocrotiți în Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice “Sfinții Ioachim și Ana” din localitatea Cușma, comuna Livezile, jud. Bistrița-Năsăud. Următorul popas a fost în mijlocul beneficiarilor de la Cantina socială Sfânta Filofteia, cărora le-a adresat un cuvânt de încurajare și i-a îndemnat la rugăciune, mulțumire lui Dumnezeu pentru purtarea de grijă și la milostenie pentru că “atunci când împarți cu ceilalți te simți mai bogat!” (P.S. Benedict). Cu multă bucurie a fost primit apoi și de o parte din angajații Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud, la Sediul nostru din Piața Unirii nr. 92 " afirmă părintele Marius Pintican, preşedintele Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5