Bistrița Bârgăului: Tânăr reținut pentru tentativă de omor

La data de 12 august a.c., la nivelul I.P.J. Bistrița Năsăud a fot sesizată o agresiune fizică, în Bistrița Bârgăului, asupra unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitate.
Persoana vătămată a suferit leziuni corporale care i-ar fi putut pune viața în pericol, astfel că lucrarea penală a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, fiind incidentă comiterea unei tentative la infracțiunea de omor.
Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița Năsăud, s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 12 august a.c., pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Bistrița Bârgăului, l-ar fi agresat fizic pe tânărul, de 25 de ani, lovindu-l cu un obiect ascuțit, cauzându-i astfel cel puțin o leziune traumatică gravă.
Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5