Trei bistriţeni trimişi în judecată pentru omor sau tentativă de omor

Luna trecută, nu mai puţin de trei bistriţeni au fost trimişi în judecată, prin rechizitorii sau acor de recunoaştere a vinovăţiei, pentru comiterea infracţiunii de omor sau a tentativă la infracţiunea de omor. În două cazuri, inculpaţii sunt în arest.

Astfel, V.G. M. va fi judecat pentru faptul că ca la data de 15 august 2014, „i-a aplicat mai multe lovituri cu toporul, în zona capului şi corpului, tatălui său, cauzându-i decesul, prin secţionarea parţială a gâtului”.

Într-o altă cauză, V.S. a fost treimis în judecată de procurori după ce „la data de 4/5.09.2014, i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul, în zona capului şi corpului, fiului său, cauzându-i decesul”.

Pe această listă tragică este şi P.N., „pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de omor, constând în faptul că la data de 07.09.2014, i-a aplicat o lovitură  cu briceagul în abdomen, unei persoane vătămate, cauzându-i leziuni corporale ce i-au pus viaţa în primejdie”.

***

Unităţile de parchet de pe lângă instanţele judecătoreşti din judeţul nostru au soluţionat, în luna octombrie, 460 cauze penale, dispunându-se tremiterea în judecată, prin rechizitorii, a 81 inculpaţi.

          „Cei mai mulţi inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni contra patrimoniului, infracţiuni silvice şi de evaziune fiscală, precum şi infracţiuni prin care se încalcă normele legale vizând circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5