Peste 50 de persoane trimise în judecată în luna noiembrie. Trei bărbaţi, pentru tentativă de omor

În luna noiembrie, în unităţile de parchet de pe lângă instanţele judecătoreşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost soluţionate 356 cauze penale, fiind trimişi în judecată prin rechizitorii 53 inculpaţi. De asemenea, au fost dispuse soluţii de netrimitere in judecată, respectiv de clasare sau renunţare la urmarire penală, în 311 cauze, faţă de 320 faptuitori/suspecţi/inculpaţi.

„Cei mai mulţi inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni contra patrimoniului, infracţiuni silvice şi de evaziune fiscală, precum şi infracţiuni prin care se încalcă normele legale vizând circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice”, menţionează prim-procurorul adjunct Angela Sîngeorzan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Astfel, nu mai puţin de trei persoane au fost trimise în faţa instanţei de judecată pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de omor, cei trei bărbaţi - Marius C. M, Marius B.R. ŞI Alexandru D. - fiind arestaţi. În fiecare cauză penală, inculpaţii au aplicat victimelor lovituri cu un corp dur sau cu un topor, briceag, în zona capului sau toracelui, cauzând leziuni corporale grave. Faptele s-au petrecut în acest an, în lunile septembrie, august, respectiv februarie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5