Bistrița-Năsăud: 18 posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs. Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 12 iulie 2022

4 posturi de ofițeri de poliție și 14 posturi de agenți în cadrul Inspectoratului de Politie Județean Bistrița-Năsăud sunt scoase la concurs pentru ocuparea din sursă externă.

Două dintre cele 4 posturi de ofițer sunt pentru specialitatea investigarea criminalității economice, unul de ofițer specialist la Biroul Siguranță Școlară și unul de ofițer specialist la Biroul Pregătire Profesională.

În ceea ce privește posturile de agenți, 10 dintre aceste posturi sunt pentru specializarea ordine publică, respectiv ajutor șef la posturile comunale de poliție: Cetate, Milaș, Prundu Bârgăului, Budești, Lechința, Nușeni, Ciceu Mihăești, Petru- Rareș, Coșbuc, și  Zagra. Totodată, vor mai fi scoase la concurs 4 posturi de agent de poliție pentru specializarea rutieră, dintre care 2 în Bistrița, 1 la Năsăud și 1 la Beclean.

Cei care îndeplinesc condițiile de participare și vor să se înscrie, o pot face până la data de 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare, online la adresa de e-mail [email protected]

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național.

Toate detaliile în legătură cu condițiile de participare, tematica și bibliografia, pot fi obținute pe site-ul intuiției, accesând următorul link: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5