Bistrița-Năsăud: 435 persoane confirmate, un singur caz de marți încoace!

În judeţul nostru, sunt 435 cazuri confirmate cu CoVid-19, cu 1 mai mult faţă de marți. Sunt 106 cazuri active,  pentru că 293 persoane vindecate și 36 decese înregistrate. 

 Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului a fost confirmată cu CoVid-19. 

În Bistrița-Năsăud, mai avem 17 persoane în carantină instituționalizată și  1983 persoane în izolare la domiciliu. 

 Avem 1,52 cazuri de CoVid la mia de locuitori, locul 9 la nivel naţional, ceea ce nu e tocmai de bine. 

*** 

Până în prezent, 25 cadre medicale (nouă medici, 16 asistenți) și zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 26 au fost declarate vindecate.

 Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului.Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, trei au fost vindecate.

 O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

 Zece persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, șase au fost declarate vindecate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5