Bistriţa-Năsăud, promovat în episodul 5 al documentarului Wild Carpathia. Bogdan Ivan: Pasul Tihuţa, Tăşuleasa Social, promovate în lumea întreagă!

Bogdan Ivan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, şi directorul executiv Răzvan Chereja de la ADI Turism în Bistriţa-Năsăud, au participat joi seara, la Bucureşti, la premiera mondială a episodului 5 a documentarului Wild Carpathia, de Charlie Ottley.

„Mai bine de 10 minute din documentar sunt filmate în județul Bistrița-Năsăud. Imagini cu Munţii Bârgăului, Tășuleasa Social, Tibi și Alin Ușeriu sau Sled Dog Race din Pasul Tihuța vor ajunge la milioane de oameni din întreaga lume prin intermediul Discovery Channel și al lui Charlie Ottley! Am fost mândru să vorbesc despre oamenii, locurile și experiențele unice care le poate oferi județul Bistrița-Năsăud! Un loc în care dacă ajungi chiar și o singură dată te îndrăgostești iremediabil de el!”, a transmis Bogdan Ivan la finalul evenimentului. 

Wild Carpathia, serial de renume internațional, susținut de Alteţa Sa Prinţul Charles și Majestatea Sa Margareta a României, a fost tradus în 11 limbi diferite și văzut în 110 țări de pe glob. Ultima parte White Carpathia a fost filmată integral în timpul iernii românești.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5