Ioana Birta, directorul financiar al Grupului TeraPlast, la întâlnirea Clubului de Investiții Carpathia

Comunicat de presă

În ultima zi de joi din lună, deja de 8 ediții, Clubul de Investiții Carpathia invită investitorii și persoanele interesate să investească pe bursă la discuții informale, alături de reprezentanți ai companiilor listate la bursă, antreprenori sau investitori cu experiență. Până acum am abordat subiecte precum:

·        Piața imobiliară din Cluj, unde i-am avut invitați pe: Sorin Sucală – CEO Imobiliare360, Vlad Gliga – Managing Partner Napoca Business și Ada Benedek – Retail Division Manager Kiwi Finance.

·        Relația dintre prețul laptelui și inflație, unde l-am avut invitat pe Lucian Naș, directorul companiei Bonas Import Export. Bonas este listată pe piața secundară a Bursei de Valori de la București, sub simbolul BONA.

·        Bursa de Valori București și investitorii români.

Flavian-Cătălin Pah este consultant de investiții financiare, certificat de Institutul Bancar Român și fondatorul Clubului de Investiții Carpathia. Joia aceasta de la ora 19:00, ne vedem la Urania Social Hub împreună cu Ioana Birta, directorul financiar al Grupului TeraPlast pentru cea de-a  noua întâlnire.

Recent, Grupul TeraPlast a realizat două achiziții majore. În decembrie 2023, compania bistrițeană a anunțat achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Palplast din Călărași, Republica Moldova. Părțile au stabilit o valoare a tranzacției de 1,8 milioane de euro.

În februarie 2024, a fost anunțată achiziția Grupului Wolfgang Freiler de la familia Uhl din Austria, care deține facilități de producție în Ungaria. Prețul tranzacției este stabilit la 16,53 milioane de euro.

Cum a reușit o companie cu management românesc să aibă astfel de performanțe? Sperăm să ni te alături și să aflăm împreună.

La întâlnire vom discuta și despre:

·        Perspectivele de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung ale companiei;

·        Dezvoltarea și consolidarea liniilor de business;

·        Accesul pe piețele externe și consolidarea pe piața locală;

·        Politica de M&A și planurile de creștere.

Clubul de Investiții Carpathia îi invită pe toți cei interesați să participe. Evenimentul este gratuit pe bază de înscriere: https://forms.gle/QukchHAEnjgu6ux96.

 

Flavian-Cătălin Pah

Founder & CEO

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5