FOTBAL LIGA a III-a seria V

Bistriţa se adânceşte tot mai tare. ACS FC BISTRIŢA – ACS F COMUNA RECEA 0-6 (0-0)

Max Marec

Vineri, de la ora 15,00, pe stadionul Jean Padureanu s-a disputat prima etapa din liga a III-a, dintre echipa locala ACS FC Bistrita, ocupanta penultimului loc si echipa comunei Recea, ocupanta locului II din seria a V-a.
Daca in prima repriza am notat doua ocazii pentru oaspeti din minutul 10, cand Giurgiu trimite balonul in bara, iar minutul 30 Chindea singur cu portarul trimite mult peste bara iar tabela de marcaj fiind neschimbata, in repriza secunda, elevii antrenorului Romulus Buia si el fost jucator de baza al echipei Gloria Bistrita prin anii 2003-2004, au marcat nu mai putin de sase goluri. Min. 52 gafa a portarului Pop, acesta nu protejeaza suficient balonul care trebuia sa iasa in afara terenului, iar de pe linia de fund Giurgiu centreaza in gura portii si Chindea inscrie 1-0. 5 min mai tarziu Chindea, cel mai bun de la oaspeti se joaca cu defensiva gazda trimitand in transversala. Min 64 noul intrat Pasca, marcheaza din sase metri 2-0. Min 75 portarul Pop respinge balonul in fata iar din apropiere Urs inscrie 3-0. Min 85 Dolha lobeaza balonul in plasa portii bistritene 4-0. Trei minute mai tarziu Lang inscrie cu capul pentru 5-0, iar tabela de marcaj este oprita in minutul 90, cand Giurgiu preia un balon in careu dupa care singur cu portarul trimite in plasa 6-0.
Asadar dupa o prima repriza mai echilibrata, partea a II-a a jocului a fost una dezastruoasa pentru elevii antrenorilor Sasarman Valer si Zegrean Dorel, nemultumiti de felul cum s-au comportat jucatorii in partea secunda a partidei.
Au jucat ACS FC Bistrita: - Pop, Soimusan (60 Lacatus), Prodan, Nap, Muresan D., Petrut, Dobrea, Boerean (85 Minta), Candale, Platon si Sighiartau. Rezerve: Muresan S. si Orban.
Antrenori: Sasarman Valer si Zegrean Dorel.
ACS F comuna Recea, Maramureş: Bota, Ratiu (75 Dolha), David, Urs, Gherman, Lang, Asaujan, Cuc (46 Pasca), Muresan, Giurgiu si Chinde (77 Muresan Ghe.). Antr Romulus Buia.
Partida a fost arbitrata fara greseli la centru: Vieru Cristian – Sibiu, ajutat la cele doua linii de Gaspar Vladut – Tg. Mures si Muresan Alin – Cluj Napoca. Obs de arbitrii Marc Vasile – Cluj Napoca iar obs de joc Papp Ioan – Carei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5