Bistriţa: Trofee acordate de Ziua Naţională a Contabilului Român

Filiala Bistrița-Năsăud a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România a organizat Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment ce a a avut loc în data de 21 septembrie la nivel național, în toate filialele CECCAR, reprezentând o sărbătoare a profesiei contabile din România și care reunește anual profesioniști contabili și specialiști din domeniile financiar – contabil și fiscal, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai instituțiilor și autorităților publice cu care CECCAR colaborează și se află în dialog permanent.
Manifestările prilejuite de această zi de referință a profesiei contabile, a avut ca temă Profesia contabilă – prezent și viitor.
Cei prezenti au luat parte la dezbateri pe marginea temei centrale, la recunoașterea meritelor celor mai buni membri CECCAR de la nivel local în cadrul Topului Filialei și au putut afla povești de succes din profesie, toate acestea urmate de socializare și networking într-un cadru deosebit.
Moderatorul evenimentului a fost vicepreşedintele CECCAR, ec. Maria Ioana Dobran, iar printre invitaţi îi amintim pe şeful Finanţelor, Cristian Parasca, ec. Radu Vasile Pop, Ioan Turc – director Registrul Comerţului, Iulius Dumitru- Bussines Park, Ioan Bulz – Poliţia Economică, Gheorghe Păcurar – Primărie.
În acest cadru, directorul executiv CECCAR Bistriţa, Poni Login, a înmânat cele trei trofee ale anului pentru experţi contabili şi contabili autorizaţi, acordându-se, în acelaşi timp, distincţii şi la secţiunea „Societăţi de expertiză”; diplome pentru primele zece societăţi de expertiză în funcţie de cifra de afaceri a anului 2016. De asemenea, pentru primii zece experţi contabili persoane fizice şi trei diplome pentru persoanele fizice, în funcţie de cifra de afaceri. Astfel, li s-a recunoscut meritul celor mai buni membri ai Filiale CECCAR Bistriţa pe anul trecut.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5