Bistriţean arestat pentru tentativă de omor. Rănile vor fi oblojite la Jilava

Ioan B., în vârstă de 41 ani, din Bistriţa, cel care şi-a bătut soţia…cu toporul, a fost arestat preventiv penztru 29 zile. Acsesta a fost deja transferat cu escortă la Spitalul Penitenciar Jilava.

Bistriţeanul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un scandal în famila unui locatar de pe str. Mesteacănului. Mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului, verificările indicând că între soţi a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Soţul şi-a lovit soţia de mai multe ori în zona capului cu o secure, secţionându-i în acelaşi timp degetul mare de la mâna stângă. Cei doi fii prezenţi în apartament au intervenit în forţă şi l-au imobilizat şi dezarmat pe bărbat.

În urma agresiunii, femeia are nevoie de 35 zile de îngrijiri medicale, acesta fiind transferată la Clinica de Neurochirurgie Cluj-Napoca pentru examinări de specialitate. Soţul agresiv a suferit leziuni corporale traumatice produse în cadrul manevrelor de imobilizare de către cei doi fii ai săi şi necesită pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale pe care le va primi în spitalul penitenciar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5