Bistriţean cercetat după ce a distribuit poze în ipostaze intime cu o prietenă

La data de 28 mai a.c., pentru documentarea faptelor și administrarea probelor într-o cauză penală, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar în care cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracțiunii de violarea vieții private.
Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada septembrie 2022 - martie 2024, un bărbat, de 47 de ani, ar fi distribuit unor persoane, prin intermediul rețelelor de socializare, imagini în care apărea, în ipostaze intime, o femeie din Bistrița, cu care ar fi avut în trecut o relație de prietenie.
În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de adaptoare și carduri de memorie, telefoane mobile, un laptop, precum și înscrisuri cu valoare probatorie pentru cauză.
Tot ieri, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri, fiind ulterior reținut de polițiști pentru 24 de ore. Astăzi, 29 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
Suportul tehnic și de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Acțiunile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Serviciul Criminalistic și al luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5