Bistriţenii neocupaţi au la dispoziţie peste 240 posturi vacante

Pentru perioada 6-12 iunie, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud figurează 246 posturi vacante, potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici. La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în Cluj- 1500, municipiul Bucureşti- 823, Timiş- 631, Iaşi- 572, Alba- 476.
Pentru cei cu studii superioare, angajatorii bistriţeni ofertează posturi de asistent manager, coordonator transport, inginer construcţii, inginer mecanic, inginer producţie, proiectant, şef restaurant. În sistemul public, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a scos la concurs un post de referent de specialitate financiar-contabil (concurs în 11 iunie), iar Inspectoratul Şcolar Judeţean angajează şef birou salarizare (concurs în 18 iunie). De departe, cea mai cruntă bătălie este pentru cele cinci posturi de consilier la Unitatea Proiecte Europene de la Consiliul Judeţean, unde sunt încrişi 50 candidaţi.
Pentru cei cu studii medii, cele mai multe posuri – câte 10 – sunt pentru agent vânzări (n.n. – “bingo”) sau operator cablaje. De asemenea, posture mai multe sunt pentru bucătari, ospătari, şoferi, confecţiuonet tricotaje, electricioan auto, frezor, inspector asigurări, lăcătuş mechanic, lucrător comercial, sudor, tâmplar etc.
Lista locurilor de muncă poate fi vizualizată pe ajofmbn.ro. Cei care sunt în căutarea unui loc d emuncă nu ar trebui să rateze nici site-urile de recrutare sau cele cu anunţuri de toate felurile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5