Peste 300 de locuri de muncă vacante în Bistriţa-Năsăud

Agenţii economici din Bistriţa-Năsăud au la dispoziţie, în această perioadă, un număr de 304 locuri de muncă vacante în diverse domenii de activitate. Oferta este în creştere dat fiind faptul că a început sezonul construcţiilor şi al teraselor, însă este departe de ceea ce oferă, de exemplu, Clujul - 1.607 joburi.
Absolvenţii de studii superioare au posibilitatea de a aplica pentru un loc de muncă la firmele care caută ingineri (cu specialitatea chemist, electritehnic, mechanic, de drumuri etc.), economişti, designer sau topograf. De asemenea, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud are un post de inginer sistem informatic (concurs în 28 mai), în timp ce Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud angajează un inspector de specialitate pentru Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii din Beclean (concursul desfăşurându-se în 19 iunie).
Pentru cei cu studii medii sau diverse calificări, angajatorii oferă locuri vacante în meserii precum cea de agent vânzări, agent de pază, barman, bucătar, casier, cofetar, confecţionet tricotaje, dulgher, electrician, fierar-betonist, gestionar, îngrijitor curăţenie, lucrător comercial, mecanic auto, operator prelucrare mase plastice, ospătar, patiser, şofer.
Persoanele interesate pot accesa lista locurilor de muncă vacante din Bistriţa-Năsăud pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, www.ajofmbn.ro. La sfârşitul lunii aprilie, rata şomajului era de 4,49 procente, în evidenţele AJOFM Bistriţa-Năsăud figurând 6007 şomeri, dintre care 2462 nu sunt nici măcar indemnizaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5