BN: 479 de persoane confirmate! Alte 18 persoane pozitive la CoVid-19

La nivelul judeţului, sunt 479 de persoane confirmate cu CoVid-19, în creştere cu 18 persoane faţă de marţi. Nouă cazuri noi vin de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv 8 asistente de la Neurologie şi una de la ATI. Sunt 1,67 îmbolnăviri la mia de locuitori, criteriu care ne plasează pe locul 7 la nivel naţional. Avem 113 cazuri active, probabil cele mai multe de la începutul pandemiei, după ce din totalul celor confirmaţi, 322 persoane au fost declarate vindecate, iar 44 au decedat. 

Potrivit autorităţilor, mai sunt 15 persoane în carantină instituționalizată şi 1375 persoane în izolare la domiciliu. 

Până în prezent, 35 cadre medicale (nouă medici, 26 asistenți) și doisprezece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 28 au fost declarate vindecate.

De asemenea, trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa - Năsăud. Două sunt declarate vindecate. 

***

 Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului.

Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului și un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmați cu CoVid-19. O infirmieră a fost declarată vindecată.

11 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, șase au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Ambele au fost declarate vindecate.

Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Acestea au fost declarate vindecate.

 O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5