BN: Niciun caz nou, în ultimele 24 de ore! Numărul persoanelor confirmate rămâne la 301!

         La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, în prezent sunt 301 cazuri confirmate de CoVid-19. Faţă de duminică, nu a mai fost confirmat niciun caz! Bistriţa-Năsăud înregistrează 1.05 cazuri la mia de locuitori, fiind pe locul 13 la nivel naţional, după acest criteriu.

În judeţul nostru, sunt active 91 de cazuri, care implică şi spitalizare. Altfel, sunt deja declarate vindecate 188 de persoane. Din păcate, sunt şi 22 de decese asociate pandemiei de coronavirus. 

 În judeţul nostru, mai sunt 208 persoane în carantină instituționalizată şi 529 persoane în izolare la domiciliu. 

Până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

*** 

Potrivit datelor transmise de Instituţia Prefectului, trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus . Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

Până în prezent, 20 cadre medicale (șapte medici, 13 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

Două persoane bolnavă de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, una a fost vindecată.

 O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.

 

Comentarii

19/05/20 11:28
cititor

D-apoi... probabil ca " purtatorii de virusi " ( siaspo-virusatzii nostri scumpi si dragi ) au sters-o inapoi de unde au venit si de unde se pregatesc de Craciun sa ne aduca alti virusi ... !
Pe spanioli, franceji, namtzi ori italieni si pe unde dr.acu s-au mai dus... ii doare fix in c*r daca romanii nostri fraieri crapa pe acolo ... bine ca isi rezolva ei lucrarile agricole si nevoile sociale si care cum se imbolnaveste cate unul ... " acasa cu el " , la spitalele noastre si pe banii nostri publici NU AI LOR ! ! !
Bravo GUVERNULE ROMAN , azvarlitzi-i pe toti peste granitza , sa faca bani si plusvaloare sociala alora si aduceti-i inapoi si cu avioanele militare ... daca se poate pe banii publici... cand se imbolnavesc si ne " baga in tzara " ( cu masca pe moaca ) tot felul de boli, virusi si molime ! La noi in tzara semanati buruieni ma... , ciulini si boschetzi care nu au nevoie de fortza de munca , sa avem pe sub care dormi cei care ( inca ) mai ramanem in tzara sa avem grija de plozii si batranii pe care-i avem , ca toti astia sunt abandonatzi aici in tzara , pe capul nostru . BRAVO, FELICITARI ! MA... SE RASUCESTE IN MORMANT ... CEAUSESCU, inaintasii nostri care au murit ptr aceasta tzara si Vadim Tudor si cei carora le-au pasat de aceasta tzara pe care strainii ar dori-o defiintzata complet si definitiv !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5