BN: Un caz de CoVid-19, radiat din statistică! 319 persoane infectate

La nivelul judeţului nostru, sunt confirmate 319 cazuri de infectare cu CoVid-19, asta după ce duminică au fost raportate 320 de cazuri. 

"În data de 24.05.2020 nu s-au efectuat teste la niciunul din cele doua laboratoare.  Diferența dintre numărul persoanelor infectate raportate ieri, 24.05 a.c, și cele raportate azi, 25.05. a.c. este din cauza faptului ca un pacient a fost introdus de două ori pe lista persoanelor confirmate pozitiv, lucru care a fost reglementat azi", a precizat Instituţia Prefectului.

Dintre acestea, 212 persoane sunt vindecate, dar avem înregistrate şi 25 de decese. Aşadra, sunt 82 de cazuri active. În judeţul nostru, avem 1,11 cazuri de infectare la mia de locuitori, criteriu după care judeţul este pe locul 12 la nivel naţional. 

Potrivit datelor transmise, sunt 62 persoane în carantină instituționalizată şi 2064 persoane în izolare la domiciliu. 

"Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate. 
 Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.
 O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.
Până în prezent, 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.
Trei persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate.
O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.
Cinci persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ", se arată în comunicatul Prefecturii.

 *** 

Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate. 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6001 de  persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 377.191  de teste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5