Bogdan Dranca, câştigător al cursului de fotografie susţinut de Robert Kovacs

În prezenţa deputatului Doina Pană şi a cursanţilor din cadrul proiectului „Fotografia – punte de legătură dintre tineri şi cultură”, iniţiat şi organizat de Asociaţia „EURO TIN B-N”, în valoare de 7.000 lei nerambursabili din bugetul judeţului B-N, a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorului proiectului, la Casa Argintarului.

Cel declarat că a realizat cea mai bună fotografie a fost Bogdan Dranca din Bistriţa, elev în clasa a XI-a la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” Bistriţa, care a intrat în posesia unui aparat foto DSLR, Canon EOS 700 D şi un card de memorie de 16 GB.

La cursul organizat au participat 20 de tineri, având ca obiectiv principal perfecţionarea artei fotografice, scopul proiectului fiind promovareea valorilor culturale autohtone în rândul tinerilor prin intermediul artei fotografice.

Cursul a fost susţinut de fotograful Robert Kovacs, iar fiecare cursant a avut câte două fotografii realizate la Festivalul folcloric „Nunta Zamfirei” sau obiective din patrimoniul cultural al judeţului, care au fost expuse în cadrul unei expoziţii foto.

Deputatul Doina Pană a avut cuvinte de laudă la această iniţiativă, iar coordonatorul proiectului – Florin Bogdan Labiş – i-a felicitat şi premiat pe cursanţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5