Curs de fotografie cu Robert Kovacs. Cele mai bune lucrări, premiate cu aparatură de profil

Asociaţia „EURO TIN BN” a lansat proiectul „Fotografia – punte de legătură dintre tineri şi cultură, care îşi propune promovarea valorilor culturale autohtone în rândul tinerilor prin intermediul artei fotografice. Practic este vorba despre un curs de fotografie, care va fi susţinut de fotograful Robert Kovacs şi care va dura 6 zile, anunţă iniţiatorii proiectului finanţat din fonduri nerambursabile ale Consiliului Judeţean.

 

    În cadrul orelor de curs vor fi predate noţiuni de fotografie pentru nivelul începător şi nu numai. Tinerii înscrişi la curs vor avea ca obiectiv principal perfecţionarea artei fotografice realizată cu aparate profesionale, semiprofesionale şi alte gadget-uri dotate cu camera foto. Astfel este promocată ideea că pentru a realiza arta „foto” ai nevoie de talent, voinţă şi dăruire şi nu neapărat de aparatură foto profesională.

 

Activităţile cursurilor vor viza cu precădere partea practică, prin fotografierea unor obiective de patrimoniu cultural ale judeţului, dar şi prin fotografii realizate la Festivalul „Nunta Zamfirei”.

 

Finalul cursului va fi marcat printr-o expoziţie de artă fotografică, eveniment în cadrul căruia vor fi prezerntate câte doua fotografi ale fiecărui cursant. Cele mai bune fotografii vor fi premiate cu un aparat foto DSLR, Canon D650 KI 18-135 IS STM, obiectiv Canon 50MM 1.8 II, geantă Somita Navi 21 şi un card de memorie de 32GB.

 

„Cursul se va desfăşura în perioada 26-31 iulie şi se adresează cu precădere tinerilor. Înscrierile se pot face până la data de 25 iulie, la numărul de telefon 0756.849.585 sau pe pagina de facebook Euro Tin BN. Numărul locurilor disponibile este de 20”, precizează coordonatorul proiectului, Florin Bogdan Labiş.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5